Virtuaalisuus jyllää Sunny Car Centerissäkin

Sunny Car Centerin ohi kulkiessani päivittäin ihastelen, miten pitkälle rakennustekniikka onkaan kehittynyt. Luulin maaperän vaatiman kalkkistabiloinnin olevat iso ja näkyvä urakka, mutta eipäs olekaan. Hämmästyttävän huomaamattomasti sitä on siellä tehty. Virtuaalisesti ilmeisesti sekin jo nykyään hoituu.

Hankkeen ympäristöystävällisyyskin ihastuttaa. MIten noin hiljaisesti, vähillä koneilla, vähillä polttoainepäästöillä ja ällistyttävän pienin materiaalikuluin kymmenien miljoonien hanke edistyykään. Virtuaalisesti ilmeisesti.

Ja entä ne varmat miljoonasijoittajat, joilla kaupungin johtokin hanketta hehkutti. Ilmeisesti ymmärsin silloin väärin, kun virtuaalista sekin.

Ja entäs ne suuren hankkeen edellä tarvittavat tarve-, markkinointi- yms. tutkimukset? Luulin konkreettisiksi, mutta pah, virtuaalisia nekin.

Entäs tuollaisia virtuaalijuttuja konkreettisina puhuneiden kaupungin johtohenkilöiden toimintatapa? Se on yhä konkreettista, mutta toivoisin viimeistään seuraavien kunnallisvaalien myötä juuri sen muuttuvan virtuaaliseksi.

Jätä kommentti

css.php